Over ons

Oprichter VvE Beheer de Dom

Oprichter van VvE Beheer de Dom is Wim Vermeulen. Wim is een oude rot in het vak als allround beheerder met zo'n 20 jaar ervaring in VvE beheer. Voor grote én kleine VvE's regelt hij al jaren het volledige beheer of gedeeltes daarvan, net wat de cliënt van hem vraagt.

Dankzij vele jaren ervaring ziet Wim snel wat er aan achterstallig onderhoud is blijven liggen, en wat nog meer aandacht verdient. Met zijn uitgebreide technische- en juridische kennis levert hij een zeer waardevolle bijdrage aan elk VvE bestuur.

Wim voert het beheer van een VvE uit zoals hij vindt dat het hoort. Met regelmatig persoonlijk contact en met veel aandacht voor de opdrachtgever.

Dit bedrijf is natuurlijk niet zomaar vernoemd naar het belangrijkste monument van de stad die ook wel bekend staat als de Domstad. De roots van Wim liggen in Breda, maar de stad waar hij zijn hart aan heeft verpand is Utrecht. Hij woont en werkt hier en heeft Utrecht logischerwijs als werkgebied voor VvE Beheer de Dom gekozen. 

In het logo zien we de Domtoren terug, stiekem vermomd als appartementengebouw.

Afspraken nakomen, goede communicatie en de boel in de gaten houden. Voor elke VvE biedt VvE Beheer de Dom de keus wat wel en wat niet uit handen te geven. Dit gaat makkelijk door in te loggen in Twinq, een online programma. Dit programma is gemaakt voor het beheer van een VvE, zodat u als klant altijd zelf de controle houdt.

"Bij VvE Beheer de Dom zijn we duidelijk over wat we precies doen en welke tarieven we daarvoor rekenen. Gewoon goed beheer dus, zonder zorgen! En: de puntjes op de i, dát vinden wij belangrijk."

De manier van werken van VvE Beheer de Dom maakt dat u zorgeloos achterover kunt leunen in uw luie stoel. Het beheer van uw appartementengebouw kunt u met een gerust hart overlaten aan Wim en zijn collega's. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die VvE Beheer de Dom u te bieden heeft? Bel 030 296 6777 en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Zo'n gesprek kan uiteraard ook altijd online als u dat prettiger vindt.

Wat VvE Beheer de Dom voor uw VvE kan doen:

Utrecht

Het werkgebied van VvE Beheer de Dom omvat de stad Utrecht én de directe omgeving. 

MJOP

Wij zorgen voor een goed uitgewerkt en doordacht MeerJarenOnderhouds­Plan. Een MJOP gebruikt u om inzicht te krijgen in de kosten van onderhoud van uw gebouw.

Kennis en ervaring

Wij beschikken over veel kennis en jarenlange ervaring. Ervaring met de lokale woningmarkt, kennis van gebouwen, financiële kennis en bouw­technische kennis.

Overstapservice

Als u van uw huidige VvE beheerder wilt overstappen naar VvE Beheer de Dom  dan regelen wij de overstap voor u, zonder zorgen en zonder extra kosten.

Eén aanspreekpunt

Bij VvE Beheer de Dom heeft u altijd één vast aan­spreek­punt die u altijd via een vast telefoon­nummer 24/7 kunt bereiken.

Makkelijk: Twinq

Wij werken met het handige online administratie­systeem Twinq. Inloggen kunt u via deze website, bovenin het menu vindt u de inlogbutton. Makkelijk en over­zichtelijk en 24/7 toegang tot al uw gegevens.

Neem contact op bij vragen!